مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ماشینی را که به صورت اشتراکی خریداری کرده ایم اما سند و قولنامه به نام طرف دیگر است اثبات کنیم؟

با سلام خدمت شما وکلا و مشاورین عزیز دادراه :
اینجانب دارای بنگاه ماشین هستم چندین سال است با شریکم ماشین های زیادی به طور اشتراکی خریده ایم بعضی از این ماشین ها قولنامه یا سندشان به نام یکی از ما می باشد و بالعکس اکنون رابطه ما شکرآب شده و طرف مقابل ماشینی (کمپریسی بنز10 تن) را که مدت دوسال پیش خریده ایم و با آن کار می کردیم در پارکینگ شهر زده بودیم. راننده ما مریض شده و نمی تواند کار کند برادرم رفته ماشین را بیاورد نگهبان پارکینگ گفته اجازه نمی دهم ماشین را ببری شریکم رفته گفته ماشین مال من است و اینها نمی توانند ماشین را ببرند چون سند و قولنامه به نام من است در حالی که چک های خرید آن را من داده ام کارکرد ماشین را هم به صورت فصلی تقسیم می کردیم و بابت بدهی های همدیگر کم و تسویه می کردیم اکنون با این اوصاف چگونه می توانم اثبات کنم که این ماشین به صورت اشتراکی بوده است. و به حقوق خود برسم با سپاس فراوان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید برای معامله شریفی خود قولنامه مینوشتید واثبات آن سخت است ولی راهکار وجود دارد .