مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخروجی

با سلام
بنده سر یک مشکل ارزی ممنوع الخروج بودم ؛ دیروز بازپرس دادسرا گفت رفع شده ولی امروز پنج شنبه رفتم اداره گذرناممو گرفتن گفتن هنوز ممنوع الخروجی
رفع ممنوع الخروجی چند روز طول میکشه تا ثبت بشه برسه اداره گذرنامه ؟
باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما نامه را از دادسرا خودتان بگیرید و اداره گذرنامه دهید یا اگر پست میکنند بخواهید که پست پیشتاز کنند واگر الکترونیکی باشد سریعا انجام میشود واگر هنوز ارسال نکرده اند به خاطر کم کاری کارمندان می باشد حتما خودتان پیگیر باشید