مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام پدرم یکساله ک خونه رو ترک کرده و هیچ خبری ازش نیست مادرم همون ماه اول رفت شکایت کرد درخواست نفقه داد الان دادگاه گفته برای دادن حکم جلب باید ما ضامن ببریم ولی ما میخایم ک حکم طلاق بگیریم وهیچی دیگه نمیخایم برای اینکه دادگاه حکم طلاق بده لازمه ک حکم جلب بگیریم یا الان میشه ک پیرو شکایت نفقه مون درخواست طلاق بدیم ب قاضی؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حکم نفقه باید اجرا شود اگر پرونده اجرایی تشکیل داده اید و اجراییه به وی ابلاغ شده درخواست طلاق مطرح نماید در غیر اینصورت برای طلاق ممکن است با مشکل مولجه شوند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله باید برگ جلب داشته باشید.
دادخواست طلاق به دلیل پرداخت نکردن نفقه بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع طلاق با موضوع نفقه امری علیحده است و بایستی شرایط عسر و حرج به اثبات برسد.