مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

باسلام وخسته نباشید
من حکم جلب سیار همسرم را داشته ام، چون منزل پدریشون زندگی‌ میکنند، با گشت به محل زندگی رفته ام ولی چون ضرب و شتم کردند و شکایت کردم مادر ایشان از من شکایت کرده که من میخواستم به زور وارد خانه آن ها شوم، آیا این شکایت به جایی می رسد؟ با اینکه حکم جلب داشته ام و اینکه شاهد آن ها هم نیز تایید نکرده که من میخاستم وارد خانه شوم فقط گفته حدس میزنم که میخاسته وارد خانه شود، و هیچ مدرک دیگری برای اثبات این موضوع نیست چون بنده در راه پله مجتمع که مشاعی باشد حضور داشته ام؟

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام.اگر حکم ورد به مخفی گاه داشته اید ایرادی نداشته. اما اگر فقط جلب داشته اید باید دلیل بیاورید که وارد واحد آپارتمانی نشده اید/

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،محیط مشاعی وتعریف منزل متفاوت است،شکایت ازاین حیث اعتباری ندارد.موفق باشید