مشاوره حقوقی رایگان - جابجا شدن قبل از اتمام قرارداد اجاره

سلام روزتون بخیر.
ببخشید من و همسرم در یک خانه مستاجر هستیم رهن و اجاره.
سه ماه قبل از اینکه شرایط کشور سخت تر بشه قرارداد اجاره تمدید شد.
بخاطر شرایط کشور که در وضعیت بحرانی هست دیگه نمیتونیم اجاره بدیم. خیلی هم خوش حساب بودیم و هر ماه به موقع پرداخت میکردیم و صابخونه هم به شدت از ما راضی هست.
الان میخوایم جابجا بشیم بریم یه جای ارزون تر و خونه شون رو تخلیه کنیم و پول رهن رو بگیریم.
شدنی هست؟

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

اجاره عقدی لازم است و ملزم به پرداخت اجاره تا اتمام مدت قرارداد هستید
البته به شروطی هم که در قرارداد قید کردید بستگی دارد
باید قرارداد توسط وکیل ملاحظه شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا اتمام مدت قرارداد ، یکطرفه کاری نمیتوانید انجام دهید مگر اینکه توافق کنید و قرارداد اجاره را اقاله کنید یعنی برهم بزنید