مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام
بنده خودرویی که به نام خودم است را در اختیار همسرم قرار دادم تا کار کند..
الان اختلاف داریم و به طلاق کشیده شده کارمون.. حکم توقیف خودروی خودم رو گرفتم اما یک ماه است که هنوز توقیف نشده به دلیل اینکه همسرم خودرو را پنهون کرده و مدارک خودرو هم دست ایشون هست .. و به من میگه نمیدونم ماشین و مدارکش کجاست..
من چجوری باید ماشین رو توقیف کنم با حکمی که دارم؟ و تا کی باید منتظر باشم ماشین پیدا بشه و توقیف بشه؟ باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

میتونید از طریق شکایت خیانت در امانت پیگیر شوید
با وکیل مشورت کنید