مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم اقرارنامه ثمنیه زوجه در زمان خرید ملک

با سلام و خسته نباشید
با توجه به عدم تنظیم اقرار نامه ثمنیه زوجه در زمان خریداری ملک تجاری به علت نبود قانون مربوطه (به سال 82) و تصویب تصحیحیه آن در سال 89 با توجه به مواد و تبصره های قانونی و وجود وکالتنامه محضری و تنظیم مبایعه نامه با قید نام زوجه و امضای ایشان و قید واگذاری تمامی حقوق متصوره در وکالت نامه، همچنین گواهی حصر وراثت قبل از سال 89 (تقسیم ماترک قبل از تصحیح قانون) آیا امکان تنظیم اقرارنامه با امضا وکیل امکان پذیر میباشد؟