مشاوره حقوقی رایگان - معافیت دائم

با سلام خدمت شما بنده سال 91 به خدمت سربازی رفته و در یگان خدمتی خودم که بیمارستان ارتش بود درخواست معافیت دائمی کردم بعد از طی مراحل تونستم در شورای پزشکی اخر معافیت دائم بگیرم و برگی تو اون شورا به بنده دادن که برگه داخلش ذکر شده که من معاف دائم شدم و صورت جلسه پزشکی پس از تنظیم و تکمیل به یگان ارسال میشه و در اون زمان به من 2ماه استراحت دادن و میبایست 10روز مانده به پایان استراحتم جهت دریافت اصل صورت جلسه حضوری به شورا مراجعه میکردم. ولی اتفاقی افتاد که من هیچ کاری نکردم به از گذشت چند سال من موندم با این برگه میخواستم ببینم الان وضعیت خدمتی من چجوری من چیکار میتونم بکنم !؟ با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما معاف هستید منتهی اقدام نکردید و اگر قوانین عوض شده باشد باید رویه را از ابتدا پیگیری کنید