مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام
زوجه هستم. همسرم دادخواست الزام به تمکین داده و از طرفی منم دادخواست استرداد و تامین خواسته جهیزیه دادم. اما دادگاه تمکین با اختلاف چند روز زمانش جلوتره. سوال بنده اینه؛
من میتونم در دادگاه بگم درصورتی حاضر به تمکین هستم که زوج اثاث زندگی تهیه کنه؟ درصورتیکه هنوز جهیزیم تو اون خونه هست؟
آخه چند روز دیگه قراره با اجرای احکام جهیزیه رو توقیف کنم، مطرح کردنش درسته؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

آقای سید آقایی در کمال احترام بنده مشاوره حقوقی خواستم نه مشاوره اخلاقی

کار ناصواب اونه که همسرت تو بیست وسومین روز زندگیت با قیچی قندی بهت حمله کنه و چون تو دوسش داری ازش شکایت نکنی ولی اون به جای معذرت خواهی و دل جویی حکم الزام به تمکین برات بگیره
در هر صورت از پاسخگویی شما ممنونم

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. می توانید. وظیفه مرد است که منزل مناسب و مستقل و همچنین اثاث البیت مناسب و در شان شما تهیه کند. جهیزیه را هم زودتر ببرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه شماتمکین کردن را منوط به تهیه اثاث البیت کنید اقراکردیدکه تمکین نمیکنید حال قاضی باید بررسی کندکه درتمکین نکردن عذرموجه دارید یانه؟طبیعتا باید شرایط سکونت زن باشوهر درمنزل فراهم باشد وبدون تهیه مسکن واثاث البیت تمکین هم مقدور نمی باشد