مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی نپرداختن مهریه یا حداقل کثر مهریه

نیاز به کمک فوری دارم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تان
فرد مورد ذکر من یکی از آشنایان است و در رابطه با آن سوال داشتم. ایشان آقا هستند و 6 سال است که ازدواج کرده اند اما بنا به شرایطی این ازدواج به خواسته والدین او و به اجبار انجام گردیده و حتی مهریه تعیین شده که 250 سکه می باشد توسط والدین و بدون حضور او توافق شده است. ایشان هیچگونه ارتباطی با همسر خود ندارند و حتی در یک اتاق زندگی نمی کنند و فقط یکبار برای ادامه دادن به این زندگی وارد رابطه شده اند و یک فرزند سه ساله دارند ولی بعد آن حتی یکبار نیز با ایشان رابطه ای نداشته اند. همچنین او حدود2 سال است که مبتلا به سرطان است و روند درمان هنوز ادامه دارد. و تنها دلیل جدا نشدن از همسرشان مهریه وی است و همسرشان با اینکه حتی با هم حرفم نمی زنند بخاطر وضعیت مالی قبلی خود که ناتوان بودند حاضر به جدایی از او نیست و حالا نیز خرج او را والدین پسر می دهند و خود این اقا هیچ پولی بجز درامدی که از کار کردن به دست میاورد و فقط کفاف همان ماه را می دهد ندارد می خواستم بدانم هیچ راهی برای بخشش مهریه یا حداقل کم شدن آن و یا حتی با زندان رفتن و تحمل مدت کوتاهی امکان بخشش مهریه وجود ندارد؟ باز هم تاکید می کنم تنها دلیل ادامه این زندگی مهریه همسر است. و یا در صورت پرداخت قسطی مهریه با حقوق ماهی2700میلیون چقدر در ماه باید بابت مهریه بدهند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه باید پرداخت شود مگر اینکه خود خانم از حق خود بگذرد وآن را ببخشد ولی مهریه قسط بندی میشود ولی بخشیده نمیشود.اقساط آن هم با دادگاه با توجه به حقوق و شرایط زندگی می باشد .