مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب بانکیم بدون مسدودی حساب

بنده فروشنده هستم و آنلاین شاپ دارم یک مشتری از بنده خرید کرده و الان جواب نگرفته از وسیله ای که خریداری کرده
دیروز یک فرد با خط شخصی به بنده زنگ زده میگه پلیس فتا هستم و منم قضیه رو توضیح دادم و گفتم بهم پیام بدن
پیام ندادن که هیچ امروز صبح از حسابم مبلغی که به حسابم واریز شده بود توسط مشتری برداشت شده
چطور ممکنه که حساب بانکیم مسدود نشده و ابلاغیه ای برام نیومده اگه شکایت کردن و مبلغ برداشت شده توسط پایا حتی کارمزد هم ازم کم کردن
توی قسمت شرح فقط نوشتن حکم قضائی از پرینتی که از بانک گرفتم که این شرح رو حتی خود بنده هم میتونم بنویسم اگه واقعا حکم قضایی بوده باید حساب مسدود میشد و روند قانونیش پیش می‌رفت نه این که به این سرعت از حسابم پول برداشت بشه و حسابم آزاد باشه
چطور ممکنه بدون شکایت و ابلاغیه و مسدودی کارت از حساب بانکیم پول برداشت بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما می توانید از بانک موضوع را پیگیری کنید