مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن حقوق پدر برای دختر بیوه

با سلام
شوهر اینجانب صاحب دو همسر بود که حدود دو ماه پیش فوت نمودن ! وتنها حقوق دریافتی ایشان از صندوق روستاییان و عشایر به مبلغ 1,266,000 بود.
پدر بنده بازنشسته بیمه تامین اجتماعی شهرستان خدابنده بود ، که تا 3 سال پیش مادرم مستمری بگیر ایشان بود !

علی ای حال با توجه به اینکه بعد از فوت شوهرم ، مبلغ مستمریشان، برای دو همسر کفاف گذران امور زندگی رو نمی دهد ، لذا خواستارم که اینجانب تحت تکفل پدرم باشم ، و همسر دوم تحت تکفل شوهرم باشد.
آیا ممکن هست !؟
سپاس بابت راهنماییتان ...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر می‌بایست در زمان حیات فرزند را تحت تکفل خود قرار داده باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرپدرشماراتحت تکفل داشته است میتوانیداقدام کنید