مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام خدمت شما. جانباز 55 درصد هستم یک معامله کردم یک زمین فروختم اما خریدا در حال زمان خریدن هست تمام استعلام ها را گفتم ولی طرف مقابل حاضر به پرداخت ثمن معامله نیست اظهار نامه ودادخواست ارسال کردم برای منفک کردن معامله
هیچ گونه پول یا چک یا سفته دریافت نشده و هیچ گونه مدرکی در دست طرف مقابل نیست دادگاه برای برج هفت زمان داده در دادگاه ملاصدرا شعبه پنج

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قرارداد شما باید بررسی گردد ممکن است در آن شرطی بابت عدم پرداخت ثمن و فسخ قرارداد یا انفساخ آن وجود داشته باشد یا وجه التزامی جهت اخذ جریمه و اجبار ایشان به پرداخت ثمن که می‌توان از آن استفاده کرد