مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

با سلام و خسته نباشید.
قیومیت فرزند دختر 23 ساله مجرد بعد از فوت پدر و مادرش با چه کسی می باشد؟ آیا خودش می تواند به تنهایی قیم خودش باشد؟ برای ازدواج چون پدر و مادر در قید حیات نیستند چه کسی باید اجازه برای ازدواج به وی بدهد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختری که به سن قانونی 18 سال رسیده نیاز به قیم ندارد و اگر پدر و پدربزرگ پدری فوت کرده باشد خودش می تواند ازدواج کند و نیازی به اذن دیگران نیست.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود ففقط داشتن گواهی فوت در موقع ازدواج کفایت میکند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جدپدری یاپدربزرگ یعنی پدرپدرش جهت ازدواج بایداجازه بدهدواگرایشان هم در قید حیات نیست به اجازه کسی نیاز ندارند