مشاوره حقوقی رایگان - جزای تهدید پیامکی به آبروریزی

سلام وقتتون بخیر
ببخشید شخصی منو تهدید به آبرو ریزی کرده و به تهدیدش هم عمل کرد و با تهمت دروغ آبروی منو داره تو فامیل میبره. الان ازش ب جرم تهدید پیامکی شکایت کردم.

میخوام ببینم چی در انتظارشه؟ حبسه یا شلاق یا جزا نقدی؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرتوهین مشمول قذف باشدشلاق وجریمه واگرتنهاتهدیدباشدجریمه نقدی درانتظارشه

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی (همان ضرب و شتم، ضررهای جسمانی و…) یا شرفی (مواردی مانند بردن آبرو) یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این و‌اسطه تقاضای و‌جه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (74) ضربه یا زندان از یک ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.]