مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

با سلام من به همراه هشت نفر برای چند قطعه زمین از چهار نفر تقریبا یک سال و نیم پیش شکایت کردیم و دادگاه از من و دو نفر دیگه شهادت گرفت ولی پرونده به نفع ما تموم نشد و الان اون چهار نفر به علت شهادت کذب از ما سه نفر شکایت کردن ممنون میشم مجازات این شکایت رو بهم بگید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید بتوانندکذب بودن شهادت شما را با دلایل و مدارکی اثبات کنند ضمن آنکه به صرف عدم جلو رفت پرونده و صدور حکم به نفع شما اگرچه شهادت داده‌اید دلیل بر کذب بودن شهادت نمی‌باشدو جرم نمی‌باشد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
در صورت دروغ بودن شهادت، باید کذب بودن شهادت فرد در دادگاه صالح به موجب حکم قطعی اثبات شود و با اثبات شهادت کذب است که حکم ناشی از آن نیز از اعتبار ساقط می‌شود.
عنصر قانونی جرم شهادت کذب در ماده 650 قانون مجازات اسلامی جرم انگاری گردیده است «هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت کذب بدهد به 3 ماه و یک روز تا 2 سال حبس یا به یک میلیون و 500 هزار تا 12 میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.»