مشاوره حقوقی رایگان - موتوری که خریدم توقیفی هست و من خبر نداشتم

سلام وقتتون بخیر یک موتور خریدم بعد یک هفته رفتم برای تعویض پلاک بهم گفتن که یک شهر دیگه قبل اینکه بخرم اعلام توقیف شده الان واقعا نمیدونم چیکار کنم برم اون شهر راهنمایی رانندگی ببینم برایِ چی توقیف شده است بعد موتور یک شهرِ دیگر هست چی
توقیف شده باشه چقدر تو پارکینگ میمونه بعد میتونم درش بیارم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اول پیگیری کنید ببینید قبل از اینکه شما خریده‌اید ایشان توقیف کرده است یا نه اگر پس از خرید شما توقیف شده باشد می‌توانید اعتراض ثالث اجرایی نسبت به آن پرونده کنید و از توقیف خارج کنید در صورتی که قبل از خرید شما �قیف شده باشد کاری نمی‌توانید بکنید و نهایتاً استرداد سمن پرداختی از فروشنده را بخواهید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
ابتدائا علت توقیف را جویا شوید .کدام دادگاه و چه شعبه و توسط چه کسی
سپس اظهارنامه و در نهایت دادخواست رفع توقیف پلاک مزبور را از فروشنده ی اصلی بخواهید .
در صورت عدم امکان رفع توقیف به سایر دلایل قانونی خواستار فسخ معامله و عودت ثمن‌ معامله و جبران خسارات وارده گردید.