مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره با فرد سالمند عضو بهزیستی

سلام. یه مادر و فرزندی هس که فرزندش معلول هس و مادر هم سالمند. که عضو بهزیستی هستن. اینا خونه منو میخان واسه اجاره.ولی میدونم که با پسرش که حالش خوب نیس نمیشه قرار داد بست.اما نمیدونم آیا میشه با زن سالمند عضو بهزیستی قرارداد اجاره تنظیم کرد و خونه را داد بهشون اجاره؟ شرایطش چجوریه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
می توانید با فرد سالمند قرارداد اجاره تنظیم کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر محجور نمی‌باشد می‌توانید با شخص آن خانم قرارداد اجاره را منعقد کنید