مشاوره حقوقی رایگان - موتور خریدم بعد یک هفته رفتم تعویض پلاک گفتن که قبل اینکه بخرم موتور اعلام توقیف شده

سلام وقتتون بخیر
من موتوری خریدم بعد اینکه پول رو واریز کردم رفتم تعویض پلاک گفتن که قبل اینکه بخرم موتور توقیفی هست از یک شهرِ دیگه باید استعلام گرفت الان نمیدونم چیکار کنم اگه برم راهنمایی رانندگی همون شهر و موتور یک شهر دیگه هیت چی اگه موتور توقیف بشه بعد چه مدتی میتونم درش بیارم آیا خانوم کسی که من موتور رو ازش گرفتم برای مهریه موتور رو توقیف کرده باشه من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

فوراً دادخواست استرداد ثمن و انفساخ قرارداد را به طرفیت فروشنده بخواهید