مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از شهری دیگر

با سلام،من قبلا شهرستان زندگی میکردم و شروع شکایات و نفقه و مهریه و تمکین از شهرستان بوده.اما اکنون نزد خانواده ام زندگی میکنم و در شهر دیگری.میخواهم الباقی مهریه رو از اینجا اقدام کنم.میگن قابل قبول نیست و ب شهرستان نیابت میخوره.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر از شما

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مطالبه مهریه یک دین هست که باید در محل اقامت خوانده اقامه گردد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
زوجه در دعوای مطالبه مهریه می تواند به دادگاه محل اقامت خود یا اقامت زوج یا دادگاهی که عقد نکاح در حوزه آن واقع شده است یا تعهد به پرداخت مهریه می بایست در آنجا انجام شود مراجعه نماید .