مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در سند

من یک واحد قولنامه کردم حدودی 130 متر نوشته شده و به انضمام پارکینگ نوشته شده
یک سوال ایا من باید هم قیمت خانه پول پارکینگ رو بدم چون خانه دست بالا 118 متر هستش و پارکینگ حدود 12 متر ولی سندی که اماده شده 130 متره

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما کل آن واحد آپارتمان را به انضمام پارکی نگ خریداری کردیدکل دربرابرکل
لذابه ازای هرمترفلان قدرخریداری نکرده ای که بابت 12 متر پارکینگ مبلغ جدا بپردازید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. پارکینگ جداگانه حساب نمیشود. ارزش مال با پارکینگ x مقدار است. بدون پارکینگ x مقدار.

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
ثمن‌ پرداختی می‌بایست مطابق با شرایط قرارداد بیع منعقدشده و توافقات شما با فروشنده ی اصلی باشد. بنابراین هر مبلغی که با توافق صورت گیرد شرط است .