مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام پسرم تا 7 سال بامنه بعدازطلاق ولی شوهرم مشکل اعصاب داره اختلال دوقطبی بااین حال بچه رو بعد 7 سال بهش میدن سه بار بستری شده؟؟واینکه پدرشوهرم می‌تونه قیم شوهرم بشه نوه شو بگیره بعد 7 سال از من یا فقط پدرو مادر میتونن؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مطابق قانون حضانت تا 7 سالگی با مادر و پس از آن اگر پسر باشد تا 15 سالگی با پدر است مگر آنکه شما مدارکی جهت سلب حضانت پدر ارائه دهید در غیر این صورت فرزند نمی‌تواند توسط پدربزرگ به حضانت گرفته شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از اتمام 7 سالگی باید دادخواست سلب حضانت به دلیل بیماری روانی بدهید. دادگاه بررسی میکند اگر پدرش صلاحیت نداشت از وی سلب حضانت میکند