مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من سه ساله که ازدواج کردم 16 سالم بود ... مشکل حادی تو زندگی نداریم ولی شوهرم اصلا مردونگی نداره اصلا غیرتی نمیشه خیلی بی بخاره... از سر کار که بر میگرده دوست دارم بهم بگه که امروزش چطور بود چکار کرد ولی اصلا حرف نمی زنه... میشینه پای تلویزیون فیلم می بینه...وقتیم راجع به موضوع مهمی باهاش حرف میزنم یا بحث و عوض میکنه یا فقط نگام میکنه هیچ حرفی نمی زنه.. من ازدواج کردم که به یکی تکیه کنم یکی که پشتم باشه همه حرفا و درددلاشو بهم بگه ... خیلی بهش این چیزارو تذکر دادم ولی انگار دیگه شخصیتش همینجوری شکل گرفته.. چکار کنم کمکم کنید اصلا دیگه دوست ندارم باهاش زیر یه سقف باشم..

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یک مشاوره حقوقی جضوری به علاوه یک مشاوره روانشناسی با دکترای روانشناسی میتواند راهکار مناسب شما را ارایه دهد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با مشاور صحبت کنید این مشکل خاصی نیست که منجر به طلاق شود .فقط شما باید اطلاعاتتون در مورد جنس مرد بالا ببرید و عکس‌العمل درست را بتوانید در آن شرایط انجام دهید .عزیزم مشکلات اقتصادی امروزه زیاد است و اکثر زندگی ها به این صورت شده است و شما باید به همسرتان در این روزهای سخت یاری کنید .