مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

باعرض سلام و خسته نباشید. من خانمی 33ساله هستم. خودم و همسرم به مواد تریاک اعتیاد داریم. الان همسرم یک هفته هست که قرص مصرف میکنه. و گفته میخاد منو طلاق بده. من یه دختر 8ساله و یه پسر 3ساله و سه ماه دارم. ایا میتواند فرزندانم را از من بگیرد؟ وضعیت نفقه و مهریه چگونه است؟ به من تعلق میگیره؟ در ضمن باغ و ماشین به نام من هست. ایا میتونه اینارو از من بگیره؟؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نفقه و مهریه به شما تعلق میگیرد ولی در خصوص حضانت فرزندان در صورت بروز موارد قانونی محتملا از هر دو شما گرفته خواهد شد

پرسشگر :

اگر مواد رو ترک کنم. بازم میگیرن.
اینقدر مصرف ندارم فقط صبحها یا شبها.
و این باعث نشده که حتی توی کارهای خونه. توی تربیت بچهام و تفریحاتشون. هیچی من کم نزاشتم. و اونا حاضر نیستن با پدرشون زندگی کنن. چون هیچ وقت خونه نیست. یا حتی یه پارک رفتن ساده هم نبردتشون تا حالا.
خیلی منو دوست دارن. و الان 2ساله که به این کثافت رو اوردم. از دست کارایی همسرم. این شده همدمم

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با توجه به شرایط اعتیاد هردو هیچ کدام صلاحیت نگهداری فرزندان را ندار ید شما باید ترک کنید تا نسبت به پدر صلاحیت حضانت فرزندان را به شما بدهند