مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در امور مهاجرت

احتراما بنده 5 ماه پیش جهت مهاجرت به آلمان از طریق یکی از دوستانم با یک شرکت مهاجرتی آشنا شدم که یکی از شرکای شرکت مقرر شد کارهای مهاجرت بنده و همسرم را انجام دهند. لیکن اعلام نمودند که پیش پرداخت را به صورت نقدی دریافت می کنند و لذا مبلغ 2500 یورو نقدا به ایشان تحویل نمودم و به واسطه آشنایی رسید دریافت ننمودم و ایشان پول بنده را پس نمی دهند و در حال حاضر در یونان ساکن هستند.
علیهذا تنها مدرکی که بنده جهت اثبات ادعای خود دارم تماس های صوتی و چت های واتساپ می باشند.
بنده یکبار شکایت خود را تحت عنوان کلاهبرداری مطرح کردم که پس از تحقیقات اداره آگاهی و رای شعبه بازپرسی، رد شد و اعلام نمودند جنبه کلاهبرداری ندارد و جنبه حقوقی دارد.
حال سوال بنده این است که چگونه شکایت خود را مجدد مطرح کنم که مدارک من در این خصوص ( پیام ها و صداهای ارسال شده در واتساپ ) به نحو دقیق تری بررسی شود ؟ آیا این مستندات برای دادگاه کافیست و آیا روشی وجود دارد که این پرونده را با توجه به اینکه ارسال و دریافت پیام ها و صداها از طریق فضای مجازی بوده به پلیس فتا ارجاع نمایند؟
از چه راهی اقدام کنم که باز وقتم تلف نشود چون متشاکی دارای حساب بانکی و اموالی در ایران است که ممکن است هر لحظه بفروشد یا به غیر واگذار کند.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسنادی و مطالعه قرارداد شما و سایر مدارک میباشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما پول را چگونه برایشان واریز کردید؟دادخواست حقوقی مطالبه بزنید ولی قبل از دادخواست با وکیل مشورت کنید تا پرونده مثل کلاهبرداری رد نشود واگر می توانید وکیل بگیرید دوست عزیز .