مشاوره حقوقی رایگان - امکان شکایت بر روی پلاک خودرو

با سلام
خودرویی که یکسال پیش فروخته ام به صورت چک مدت دار؛ با توجه به اینکه خریدار چکهای خود را پاس نکرده است و چکها برگشت خورده و ایشان اصلا در دسترس نیستند، آیا امکان توقیف پلاک وجود دارد؟
باید به دادسرا مراجعه کنم یا اعلام به پلیس راهور کفایت می کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در فرضی که برای وی سند زده اید و پلاک را منتقل کرده اید می توانید در خصوص چک ها اگر جمعشان بالای 20 میلیون تومان است در دادگاه دادخواست داده و با تقاضای تامین خواسته ،سایر حسابهای بانکی و اموال وی از جمله خود رو توقیف کنید.در صورتی که جمع مبلغ مذکور تا 20 میلیون تومان است به شورای حل اختلاف مراجعه کنید.