مشاوره حقوقی رایگان - کسری خدمت

با سلام و خسته نباشید؛
اعزام بنده حدودا اوایل سال بعد می‌باشد. بنده هم اکنون در یک شرکت دانش بنیان مشغول به کار هستم تا حداقل امتیاز(60 امتیاز) برای گرفتن امریه در شرکت دانش بنیان را بدست آورم.
آیا امکان پذیر است برای پروژه کسری خدمت هم اقدام کنم؟ اگه این فراهم است، باید چه زمانی اقدام کنم؟ آیا میتوانم زمانی که در حین خدمت سربازی هستم هم اقدام کنم؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این مسائل در تخصص وکلا نیست زیرا در چاچوب مسائل سازمان نظام وظیفه قرار می گیرد