مشاوره حقوقی رایگان - سوال رای دادگاه

با سلام. در سال گذشته برادرم دو زمین کشاورزی به پلاک های 285/15 که در اداره ثبت و اسناد هنوز به نام پدرم ثبت می باشد را از طریق ماده 147 تصمیم به اخذ سند نموده بود که با شکایت اینجانب در شعبه حقوقی از اخذ آن ممانعت شد. و کار به کارشناس رسمی سپرده شد. اکنون برادرم کارشناس را قبلا دیده یا ...
و کارشناس پلاک دیگری (285/16) را روی این پلاک به دادگاه معرفی کرده و گفته این پلاک 285/16 می باشد و آن از همسر برادرم (با یک قولنامه عادی ) به من رسیده است. در صورتی که در سال 1354 از طرف دادگاه این پلاک مابین کشاورزان منطقه طی دادنامه ای به نام پدرم تقسیم گردیده است .
چون من دستم خالی بود توان گرفتن وکیل نداشتم در دادگاه از حقم دفاع کنم برادرم برای خودش وکیل گرفت و الان دادگاه رای داده که : زمین از پلاک 285/16 می باشد و از همسر برادرم
همه پلاک های اطراف این پلاک همه 285/15 هست. چطور می شود که این پلاک مابین همه این پلاک های 285/15 به 285/16 تغییر کند
از وکلای عزیز خواهشمند است در این پرونده من را یاری کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع تخصصی است و باید پرونده و ارا بررسی شود باید حتما استخدام وکیل را در دستور کار قرار دهید