مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک

من دانشجو هستم در شمال و ماشینم در پارکینگ خانه در شهر شیراز است. یک نفر تماس گرفت که مدتی قبل در بندر عباس با ماشین من تصادف کردی و فرار کردی در صورتی که من شمال کشور و ماشین هم در منزل بوده و برای این موضوع شکایت کرده...پدر و مادرم در منزل توانایی رانندگی و خروج ماشین را ندارند، من چگونه باید این موضوع را ثابت کنم؟
در ضمن ماشین از زمانی که خریداری کردم کاپوت تعویض شده بود و نامه کارشناسی از آن تاریخ موجود است

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع قابل اثبات است نگران نباشید و یحتمل تشابه اسم این رخداد را موجب شده است