مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حق زحمت

سلام. پدری دارای چند فرزند هست. و به سرپرستی پسر بزرگ زمینها را کشت میکنن و درامد را نصف پسر بزرگ و نصف پدر میدهد پسر کوچکتر هم پا به پای انها کار میکند تا سالیان زیاد پنج شش سال اخر پسر کوچک بیشتر از پسر بزرگ هم کار میکرد ولی هیچ حقی برایش قایل نبودن و سپس چندسال هم تمام زمینها را پسر کوچکتر کاشت و تمام محصول پدر داد یک باغ را که الان پسران دیگر بصورت نصفه برای پدر اداره میکنن را همین پسر کوچکتر احداث و کارهای ابتدایی و بدون ثمر در سالیان اول را انجام داده.. و همه پسرها هرچه کاشتند نصف محصول را صاحب شدن بغیر این پسر و تمام خانواده و همسایه شاهد هستن. ایا پسر کوچکتر میتواند ادعای حقی کند.. بصورت خلاصه مثل برده از کودکی در خانواده کار کرده و پس از ازدواج بدون ریالی از خانه پدری رفته لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در روابط بین پدر و پسر پسر نمی تواند ادعای مطالبه حق کند مگر اینکه قرارداد وجود داشته باشد