مشاوره حقوقی رایگان - اتلاف سند یک فقره چک

سلام.ممنون از زحماتتون
بنده 2سال پیش از همسرم به صورت توافقی جدا شدم و طبق توافق یک آپارتمان و 150میلیون تومان چک به تاریخ دی ماه96دادم.در سر رسید چک را به من برگرداند.به خاطر چک و سفته های که بود حالا از من شکایت کیفری کرده .به جرم اتلاف سند .البته من کپی از مدارک تحویلی ندارم.حالا باید چیکار کنم.سپاس

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، متن سئوالتان واضح نیست اما اگر در سر رسید مبلغ چک را تماماً به وی داده اید و لاشه چک را در ازای آن تحویل گرفته اید، به نظر می رسد ایشان دیگر حقی بر لاشه چک ندارند.