مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام بنده بابت طلبم از شخصی شکایت کردم که حکم بر علیه ایشان صادر شد وی تقاضای واخواهی کرد چون حکم غیابی بود، و باید مبلغ 4 درصد کل سفته ها را بمنظور واخواهی به دادگاه پرداخت کند در این مرحله تقاضای اعسار و ناتوانی از پرداخت هزینه واخواهی نموده ، سؤال من اینست آیا دادگاه با تقاضای وی موافقت میکند؟ همه این کارها بخاطر طولانی کردن روال کار است من برای جلوگیری از این موضوع چکار کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در خصوص واخواهی ایشان به عنوان یک حق قانونی نمی توان آن را از وی سلب نمود مگر در فرضی که بتوان اطلاع وی را اثبات نمود ، در خصوص تقاضای اعسار ایشان از هزینه دادرسی می توانید حسب شغل ایشان و با مشورت و استفاده از وکیل نسبت به تقاضای اعسار دفاع لازم را به عمل آورید.