مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از والدین

سلام
چنان‌چه به دلیل نداشتن استقلال کامل جوان 20 ساله و آزار روانی به وسیله‌ی والدین آیا جوان می‌تواند از والدین خود شکایت نماید و آیا این موارد مورد بررسی جدی قرار می‌گیرند؟!

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، مطابق ماده 1177 فرزند باید مطیع پدر و مادر خود بوده و در هر سنی که باشد بایدبه آن‌ها احترام کند. ولیکن برای حل اختلاف خود بهتر است بجای مراجعه به دادگاه و پیچیده تر کردن اختلافات به روانشناس بالینی (تاکید می کنم گرایش بالینی) با تخصص خانواده درمانگر مراجعه کنید.