مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین زراعی کشاورزی

با سلام
اینجانب در اول فروردین ماه 96مقدار 2 هکتار زمین زراعی کشاورزی را به یک نفر با شرایط پرداخت قسط اول در اول فروردین 96 و قسط دوم در 1396/05/30 پرداخت کند ولی متاسفانه خریدار با دروغ و زبان چرب در فروردین زمین را کاشت و امروز فردا کرد محصول را برداشت نمودقسط اول را در تاریخ 96/05/30 پرداخت نمود و قسط دوم را تا کنون پرداخت ننموده است آیا میتوانم درخواست فسخ معامله کنم و درخواست ضرر و زیان

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، اگر در قرارداد خود چنین شرطی را نموده باشید این امکان وجود دارد، در غیر این صورت صرفاً می توانید قسط دوم را مطالبه کنید.