مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب توسط اداره آگاهی

با سلام و خسته نباشید الان حدود یکماه نیم هستش حساب من توسط اداره آگاهی مسدود شده
بنده تو یه شرکت کار میکردم که فهمیدم طرف کلاهبردار هستش الان طرف اصلی که کلاهبردار بوده و هیچگونه پولی به حساب من نیمده رو گرفتن تو اداره آگاهی هستش سوال از شما عزیزانم اینست که آیا حساب بانکی توسط خود آگاهی و مراجع مربوطه رفع مسدودی میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
از بانک باید نامه دستور توقیف حسابتان را بگیرید و به شماره پرونده و اتهام و علت مسدودی حساب پی ببرید و چنانچه به علتی که فرمودین مسدود باشد درخواست رفع مسدودی و یا بنا به محتویات پرونده اقدام مناسب دیگر را انجام دهید.