مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح خانوادگی داماد و مادرزن

شوهر من در خانه پدرم هفته اول مهر شروع به دعوا کردن برای اینکه مرا برای کار کردن برای گردو چیدن با مسافتهای طولانی ببرد کرد و گفت من اصلا به تو هیچ نیازی ندارم واحتیاج به زن هم ندارم و خواهر و مادرم با تو کار دارند و یه نقشه ای برات ریختند که کیف کنی و من قبول نکردم برم چون به دلیل بارداری حالم بد بود و ماه اولم هم بود قبلا هم مریض شده بودم و ابریزش بینی شدید داشتم نمیدانم چرا وقتی خانه مادرشوهرم میرم مثل ناودان ابریزش بینی میگیرم یه هفته پیش هم خانه مادرشوهرم بودیم. گفتم بلند شو برو کارت تمام شد بیا ولی من پول احتیاج دارم بده بعد برو نداد شروع به پرخاشگری کرد و شروع به فوش دادن به من بعد هم به خانواده ام کرد و اومد که منو بزنه مامانم نگذاشت و من رفتم طبقه بالا و بعد شروع کرد من زن نمیخوام چرا دخترتو شوهر دادی همه کار منو خواهر و مادرم میکنند درصورتی که خواهرش توی خونه ی ما زندگی میکرد و هیچ کاری نمیکرد با اینکه 4سالم از من بزرگتره و همیشه پرخاشگری میکرد و این اخریا به زور مجبور کرده بودم که کار خودشو بکنه ولی دست به تخریب جهیزیه ی من زده حالا شوهر من رفته از مادر من شکایت کرده به خاطر اینکه جراحت صورت با زور از خانه فرستادند بیرون نمیرفته میخواست مادر منو بزنه جلوی چشمای خود مقصد حماه به مادر منو کرد الان دادگاه گفته باید ضامن بیاریم ما هم که تا حالا این جور جاها نرفتیم میخواستم ببینم مراحل قانونی چه جوریه حکم مادرم چیست و چه جوری بی گناهی شو اثبات کنیم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نیاز به شاهد دارید واستشهادیه تنظیم کنید و سعی کنید کدخدا منشی حلش کنید چون زندگی شما بعد از این اتفاق دیگر زندگی نمیشود .اگر اثبات شود محکوم به پرداخت دیه حتما میشود .