مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از شوهري كه فرزند نامشروع است

با عرض سلام وإحترام وخسته نباشيد،در أيام جدايي أزهمسرم بسرميدم وشوهرم درأوايل عقدبمن گفت:بچه پدرمرحومش نيست يعني پس مادرش أز طريق زنا با مرد ديگه اي اونو بدنيا آورد و به پدرشوهر مرحومم نسبت داده أند و من وقتي اينوشنيدم شوهرم فرزندنامشروع است بهش گفتم ميرم به والدينم و كلانتري ودادگاه إطلاع ميدم وشوهرم باخنده گفت:پدرم كه ديگه زنده نيست چطورميخواي به إثبات برسوني؟إتفاقا"شباهتي به برادر و خواهراي ديگه اش نداره و تمومي برادر وخواهراش به پدرشوهر مرحومم شباهت دارند و شوهرم به پدرشوهر خدابيامرزم كه 15 سال پيش به رحمت خدا رفت اصلا شباهتي نداره و خيلي به مادرشوهرم شباهت داره،حالاكه من درأيام جدايي به سر ميبرم شماوكيل محترم بگيدچطورميتونم اينودردادگاه به إثبات برسونم و بخاطرأذيتهايي كه درطي اين سالهابمن داشت از دستش خلاص بشم؟أزيه طرف نه به كسي شك دارم و أز يه طرف بااين جمعيت عظيم دركشور من چه ميدونم مادرشوهرم باچه كسي رابطه داشته؟وأز طرفي هيچوقت اجازه نبش به جسد15سال پيش فقط براي تست دي إن إي أزنظر قانون إسلام و ايران صحيح نيست و مجوز نميدن،لطفا همينجا بگيد،من سيده و سادات هستم تحملشو ندارم بايك شوهر هرزه ي نامشروع همبستر وزير يك سقف باشم،لطفا دركم كنيد راهنماييم بفرمائيد،باسپاس و احترام

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

صرف یک ادعا که شاید از سر شوخی یا وضعیت روحی نامناسب طرف بوده دلیلی بر صحت حرف او نیست ضمن اینکه کاملا مشخص است که شما قصد بردن ابروی او را دارید اما این موضوع نه در صلاحیت شما وشما دراین مورد ذینفع میباشید وفرض مثال چنین ادعایی بکنید ومورد از بن اشتباه باشد مادر همسرتون میتوانند از شما به جرم قذف شکایت کنند پس بنظرم برای پیش برداهدافتون از یک راه دیگز وارد بشوید