مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو در کار اسنپ توسط مسافر

با عرض سلام من در تاریخ1402/5/13ساعت هشت وسی دقیقه شب در مشهد توسط سه نفر مسافر که درخواست خودرو کرده بودم در پایان سفر توسط سه نفر با استفاده از اسپری فلفل و هفت کردن اول گوشی همراه سرقت بردن وپس ضرب وجرح من ماشین 405را به سرقت بردن ،من طرح شکایت به آگاهی مشهد دادم ،پس سه روز خودرو در یکی از محلات مشهد توسط کلانتری کشف گردید که ماشین پس از تصادف شدید وخسارت زیاد رها شده بود ،واین نظر آگاهی مشهد اعلام نمود که قبل سرقت خودرو من چند خودرو دیگر نیز در همان محدود زمانی نزدیک ودرمشهد سرقت شده بود که این موارد اعلام نکرد بود،حالا من مانده با کلی خسارات ،و کار بیکارشدم منتظر من را در این خصوص راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید شکایت خود را پیگیری کرده پس از دستگیری ایشان ضرر و زیان را از آنها دریافت نمایید