مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام/همسر بنده بدلیل نامعلومی یک شب پس از بهانه تراشی منزل مشترک را ترک نمودند و به خانه پدری شان رفتند و از همان ابتدا بدنبال طلاق بودند و کلی پیغام و پسغام برای طلاق توافقی دادند در این بین حتی به کودک سه ساله ام نیز رحم نکرد و بعد از کبود نمودن دست و پاهای وی او را کنار منزل پدرم رها نمود و سه ماه از وی خبری نبود بنده شکایت کودک آزاری و ضرب و جرح عمدی را نمودم و در دادگاه وی گناهکار تشخیص داده شد حال وی نفقه خود را به اجرا گذاشته است و ماهیانه مبلغی برای این موضوع پرداخت میکنم از طرفی شکایت مهریه را نیز کرده است و مهریه خود را نیز اجرا نموده است حال با این توصیفات خواستم سوال کنم بغیر از این موارد چه چیز دیگری باید به وی بدهم تا از او جدا شوم؟ واقعاً از ادامه این وضع خسته شده ام.
با تشکر از راهنمائی تان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اجرت المثل نیز به وی تعلق میگیرد .مهریه را اگر شکایت کنند قسط بندی میشود ولی برای طلاق توافقی ،توافق طرفین شرط می باشد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مهریه و نفقه و اگر شما طلاق دهنده باشید ممکن است اجرت المثل و نحله هم تعلق بگیرد