مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه و چک تخلیه

سلام بنده مغازه ای اجاره کردم که موجر به بنده گفت تو اون خیابان به کسی قولنامه نمیدن و 3برگ قولنامه مونده تو بنگاه مسکن و از من 4میلیارد تومان به قیمت مغازه چک تخلیه میخوانو میگه که باید در وجه حامل باشه یا مثلا در وجه آقای فلانی بابت تخلیه مغازه در ضمن طبق توافق 6ماه اول را یکجا دریافت کرده اند حالا لطفا دقیق راهنمایی کنید آیا این روش ایشون قانونی و درسته؟ آیا چک تخلیه با اون شرایط خطرناک نیست؟ و اینکه ندادن قولنامه به بهانه ندادن مالیات اجاره و... چطوره؟ در مجموع چطور ارزیابی میکنید؟ با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
نسخه قرارداد بدون شک باید در اختیار شما باشد, ضمانت تخلیه به میزان کل اجاره بها کفایت میکند و نه به قیمت ملک و این نکته باید در قرارداد قید شود و نکات بسیار ریز دیگر که فی الحال مجال مقال نیست.