مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام همسرم ماشینم را برداشته با اسناد برده و چون مشکل داریم با هم زندگی نمیکنیم بنده به هر راهی زدم تا ماشینم را پس بگیرم نشد حتی خیانت در امانت شکایت کردم ایشون گردن نگرفت بردن ماشینو و گفتن چون چندتا چک ماشینو پرداخت کرده حق خودش دونسته و دادگاه چون خانوادگی بود گفتن حقوقی شکایت کنم و برای شکایت مبلغ بالای باید پرداخت کنم. حال باید چه کنم راه درست و قانونی برای گرفتن حقم چیست؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

راه قانونی درخواست تسلیم مال در محکمه با پرداخت هزینه است و اگر این وجه را ندارید باید همزمان درخواست اعسار از پردخت هزینه دادرسی را هم بدهید