مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای دریافت سند رسمی برای قولنامه

با سلام
پدرم یک باب خانه به همراه مغازه در سال 1366 و به صورت قولنامه ای خریداری نموده و از ان سال تا الان که فوت شده ، دنبال سند رسمی ان نرفته
خود ملک دو بار به صورت قولنامه ای معامله شده
یکبار صاحب سند به شخصی فروخته و سپس ان شخص به پدر من واگذار کرده
الان سند رسمی ملک که به نام فروشنده اول است به همراه قولنامه ها رو دارم
این ملک هم از ان تاریخ تا الان در دست ما بوده
مغازش هم سند تجاری نداشته که خودمون جریمش رو پرداخت و تجاری گرفتیم.
الان فروشنده اول که سند به نامش هست رو پیدا نمیکنم و فروشنده دوم که به ما واگذار کرده هم فوت شده
حالا باید چی کار کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده اول و ورثه فروشنده دوم مطرح کنید ، البته اگر فروشنده اول نیز فوت شده دعوا باید به طرفیت ورثه او مطرح شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا درخواست انحصار وراثت � استناد قولنامه‌ای که پدرتان دارد به دادگاه تسلیم کنید
اگر ورثه تا به حال انحصار وراثت مورث خود را انجام نداده باشند تقاضای انحصار وراثت شما به جریان می‌افتد و از طریق �ت احوال استعلام می‌شود تا مشخص شود آن شخص چه وراثی داشته است و نهایتاً برگه انحصار وراثت ایشان صادر می‌گردد سپس دادخواست اثبات بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت تمامی آن وراث و فروشنده اول اقامه کنید نگران نداشتن آدرس ایشان نباشید دفاتر خدمات قضایی از روی مشخصات اشخاص �انی ایشان را می‌یابند و امروزه اکثریت قریب به اتفاق مردم دارای �ا می‌باشند و از طریق پیامک به ایشان اطلاع داده می‌شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به طرفیت وراث فروشنده دوم و همچنین شخص فروشندخ اولردادخواست الزام به تنظیم سند دهید