مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

باسلام
بنده پدری دارم که درقیدحیات میباشدچندوقت پیش تمام مال واموالش رو به نام من واون یکی برادرم کرده یعنی صندزده به خاهرانم چیزی نداده ایا خواهرانم میتوانند اعتراض کنند به پدرم که چرااین کاروکرده هم درزنده بودنش وبعدمرگش ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
افراد در زمان حیات خود اختیار هرگونه دخل و تصرف در اموال خود را دارند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر
هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف و انتفاع را دارد پدر شما تا زمانی که در قید حیات بوده عاقل بالغ و رشید بوده است و حق داشته نسبت به اموال خود هر تصمیمی بگیرد ببخشد وقف کند هبه کند بفروشد و غیره

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مالک در زمان حیاتش هر گونه تصرف و نقل و انتقالی می تواند نسبت به اموالش انجام دهد و و اصل هم بر صحت معاملات است مگر خلافش ثابت شود. بعد از فوت وراث اگر ادعایی دارند ابتدا باید حجر پدر را در زمان معامله اثبات کنند والا نمی توانند مدعی شوند چرا پدر در زمان حیات در کمال صحت عقل انتقال نسبت به مایملک خود انجام داده.الناس مسلطون علی اموالهم( اصل تسلیط)