مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن منزل اینجانب توسط همسایه

منزل اینجانب توسط کولر همسایه نم کشیده است. خانه به نام خانم همسایه است و شوهرشان ادعای مستاجر بودن می کند. سوال این است که آیا اولاً کسی که منزل به نام خانمش می باشد و با همدیگر در این خانه زندگی می کنند، می تواند اظهار کند که مستاجر است و مسئولیتی در قبال خسارت وارد شده به منزل اینجانب ندارد؟ ثانیاً این که با فرض اینکه همسر ایشان هم مالک نباشد آیا اصلا من وقتی به صاحب خانه دسترسی ندارم نمی توانم از همسایه ای که مستاجر است و اکنون ساکن این منزل است شکایت کنم؟؟!!! با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اشکالی ندارد شما به طرفیت مالک و مستاجر هر دو اقامه دعوا کنید موفق میشوید جای نگرانی ندارد