مشاوره حقوقی رایگان - رضایت بی قید و شرط در پرونده ضرب و جرح

باسلام.بنده یکسال پیش باکسی درگیر شدم و منجر به شکستن دستش شد و در کلانتری رضایت داد،اما بعد از 8 ماه رفت دادگاه شکایت کرد و منو به دادگاه کشوند،اما به طور شفاهی جلوی بازپرس به من گفت که باید 25 میلیون تومان به ایشان بدهم و سپس وکیل ایشان جلوی بازپرس کتبا رضایت بی قید و شرط خود را اعلام داشتند.اما الان بعد از دوماه میگه مجدد می‌خوام ازت شکایت کنم.آیا ایشون میتونن دوباره روی پرونده شکایت بزارن یا کاری دیگه بکنن؟

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
اصولاً با اعلام رضایت بی قید و شرط امکان طرح دعوای مجدد نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر اعلام رضایت در پرونده به طور مکتوب صورت گرفته و صورت جلسه شده باشد نمی‌تواند مجدداً شکایت کند