مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان جانباز 50% از شرکتی به پیمانی یا رسمی در محل خدمت پدر

با سلام و احترام به استحضار می رساند اینجانب فرزند جانباز 50% با مدرک دیپلم هستم. بنده از سال 94 بصورت شرکتی در دانشگاه سراسری مشغول بکار هستم. پدر بنده نیز بازنشسته همین ارگان هستند.
میخواستم بدونم با وجود یک سری از قوانین در رابطه با خدمات رسانی به جانبازان 25% و بالاتر و فرزندان آنها و استخدام بصورت رسمی و امثال این قوانین چه اقداماتی می بایست انجام دهم؟
با تشکر