مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برگشت چک

من مبلغ بیست میلیون تومان به شخصی بدهکار بودم طی 3تا4 سال بصورت مبلغهايی کم کم پرداخت کردم متاسفانه هیچ رسیدی ازش نگرفتم چک و سفته های اینجانب هم دستش بوده و تحویل من نداده
حالا شکایت کرده و من محکوم به پرداخت و ضرر و زیان کرده.
من هم بعدش تقاضای تجدید نظر کردم و تمام مبالغ پرداختی رو با پرینت بانکی پیوست لایحه تجدید نظر کردم.
لطفا راهنمایی بیشتر کنید و طبق تجربه شما نظر بدید که میتونم رفع اتهام کنم.
تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مبحث چ مببحثی است که نمی توا آن را در شمول مسائل دیگر قرارداد از یان رو در هر حال باید وجه آن پرداختت گردد
شما می توانید درخواست حقوقی برائت ذمه را در دفاتر خدمات قضایی به طرفیت ایشان طرح نمایید