مشاوره حقوقی رایگان - شكستگي و در امدن بيني

سلام من هفته ي پيش با برادرم دعوايم شد و او با مشت به بيني من زد و من چند روز بعد به يك بيمارستان دولتي رفتم و بيني ام را با بيمه جا انداختم
ولي امروز تصميم گرفتم شكايت كنم و خسارت بگيرم
ايا بعد از گذشت ٧ روز و عمل كردن ميتوانم باز هم شكايت كنم عكس و تمام مدارك هم وجود دارد كه شكسته و در امده است
ولي بخاطر اينكه هزينه ي عمل نداشتم به بيمارستان دولتي رفتم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

من نظرم بر عدم شکایت به طرفیت برادرتان می باشد زیرا باعث از بین رفتن حرمت ها می شود دوست من در هر حال شما می توانید از مراجع ذی ربط نسبت به طرح شکایت اقدام کنید