مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خلع ید

سلام. علیه شخصی دادخواست خلع ید شش دانگ داده ام حالا متوجه شده ام متصرف به مقدار دو دانگ قولنامه دارد و چون در قولنامه ایشان حدود زمین مشخص نیست به نظر می رسد مالکیتمان به صورت اشاعه است. آیا قاضی با همین دادخواست خلع ید شش دانگی که داده‌ام به پرونده رسیدگی می کند و یا اینکه بنده مجبور هستم که دادخواست خلع ید مشاعی بدهم . و آیا اصولاً دادخواست خلع ید مشاعی با دادخواست خلع یدی که بنده داده ام متفاوت است ؟! ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دادخواست شما ایراد دارد باید مشاع بودن ملک در دادخواست احراز شود