مشاوره حقوقی رایگان - قرار رد دعوی

سلام یکسال پیش همسرم با ماشین ساینا که تازه 1 ماه بود از نمایندگی تحویل گرفته بودیم تصادف میکنه و اون طرف مقصر بوده::: ما برای افت قیمت ماشین شکایت کردیم و ایشون کنار نیومدن و گفتن درتوانم نیست ک خسارت بدم ... ماشین ب اسم من بوده ولی من و همسرم با هم و ب اسم دوتامون شکایت را ثبت کرده بودیم حالا بعدداز یکسال دادنامه برامون اومده ک میگه چونکه همسرت ذینفع نیست قرار رد دعوی صادر شده الان چیکار کنیم ؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
همسر شما ذی نفع نیست ، اگر خود شما هم طرح دعوا کردید باید رسیدگی شود و اگر قرار صادر شده ، قابل اعتراض می باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما که ذینفع بودید اگر در دادخواست اسم شما آمده باشد شما می توانید به رای اعتراض کنید